2007. január 4., csütörtök

Freestat 2 beta Online

A régóta várt Freestat 2 béta rendszer a mai nap folyamán leváltotta elődjét, mely immáron több mint hét éve, változtatás nélkül működött. A több mint 10.000 regisztrált webmester által nyújtott hatalmas, milliós nagyságrendű oldallekérdezés feldolgozásához az eredeti rendszer alulskálázottnak bizonyult, így az új rendszer készítése során az egyik fő kihívás és megvalósítandó cél a stabil környezet biztosítása volt, éppen ezért a rendszer motorja 100% újra lett tervezve, új koncepció, korszerűbb szerkesztési elvek szerint. A régi rendszerből az archiv adatok importálása, illetve néhány nem implementált statisztikai oldal megjelenítése jelenleg is fejlesztés alatt van, az újdonságokról, fejlesztésekről mindig itt, a Freestat blogban olvashattok.

2 megjegyzés:

Anti írta...

Mit jelent pontosan Önöknél a gyakorlatban az öszes elérés, az új látogatók, a visszatérők és a látogatottság fogalom?
Más statisztikai rendszerekkel, számlálókkal való összehasonlítás érdekében fontos lenne egy precíz magyarázat közzététele.

dH írta...

Kedves Anti,

a mai nap felkerült egy információs oldal. Reméljük ez választ ad a felmerült kérdéseire, amennyiben további kérdései vannak, kérjük írja meg nekünk.

üdvözlettel,
Kálmán Tamás
freestat.hu