2007. január 6., szombat

Kérdések és válaszok

Az új rendszerre való átállás számos kérdést vetett fel, a három leggyakrabban elhangzó kérdésre találhattok összegzést itt:
  1. Csak a napi adatokat látom. Hová lettek az oldalam régebbi adatai?
    Az átállás több lépcsőben történik. Első lépésben a szerver, és ezzel együtt a szoftver cseréje történt meg, hogy az adatok további feldolgozása gyors, pontos és folyamatos lehessen. Második lépcsőben a napi, havi, éves bontás megjelenítése történik meg hamarosan. Harmadik lépcsőben pedig az adatok régi rendszerből újba történő migrálása készül el, így minden webmester látni fogja a régi rendszerben összegyűlt, több éves statisztikájának eredményeit is.

  2. Kell fizetnem a szolgáltatásért?
    A szolgáltatás - ahogy a neve is mutatja - ingyenes, és elsőszámú elvünk, hogy mindig is ingyenes maradjon. A jövőben elképzelhető, hogy opcionálisan igénybevehető, prémium szolgáltatások bevezetésre kerülnek, de az alaprendszer garantáltan mindig díjmentes marad!

  3. A kategóriák szerinti bontásban nem látom az oldalak listáját, miért?
    Az átállás folyamatos, így a jelszóval védett statisztikai oldalak megjelenítése, valamint a kategóriák szerinti bontás megjelenítése még nem elérhető - de hamarosan ezen oldalak is láthatóvá válnak.

3 megjegyzés:

Maxiplkat írta...

Szeretém kérdezni ,hogy ahonlapomon kivül hol tudom megnézzni a freestart infot a weblapommal kapcsolatban.

köszi

dH írta...

Kedves maxiplkat,

oldalad statisztikáját a freestat.hu oldal katalógusában is meg tudod tekinteni. Ha nem tudod fejből az oldalad regisztrációs számát, úgy próbálj meg rákeresni a freestat.hu címoldalán, a bal felső sarokban található keresővel (pl. a "maxiplakat" kulcszóra!) A statisztika megtekintéséhez a találati listáról válaszd ki az odalalad! Ha szeretnéd elmenteni, ajánljuk hogy helyezd el a böngészőben a könyvjelzők közé ( ctrl+d billentyűk egyidejű lenyomásával a legtöbb böngészőben). Amennyiben oldaladon a freestat.hu logóra kattintasz, ugyanerre az oldalra juthatsz.

Névtelen írta...

Tiszteletem!

Nekem se működik a statisztika június óta mi a teendő?

Üdv:Ákos