2007. február 1., csütörtök

Eredmények - Túl az első hónapon

A freestat v2 beta verzióval, mely alapjaiban újraírt statisztikai motort tartalmaz, igyekeztünk egy olyan szinten stabil statisztikai rendszert adni a magyarországi webmesterek egyre növekvő táborának, mely a kisebb nézettséggel rendelkező oldalaknak és a kiemelkedően magas forgalmú oldalak számára egyaránt tökéletes auditálási eszköz lehet.
Bár megtettünk mindent, mégis - érthető módon - izgatottan vártuk az első egy hónapos gyakorlati működéssel eltelt hónap eredményeit.
Szerencsére az új rendszer felülmúlta várakozásainkat; egyetlen szerver leállás, egyetlen percnyi kimaradt mérés nem történt az első hónap során, a rendszer mindvégig stabilan, kifogástalanul és precízen üzemelt - ezúton köszönjük a bizalmat a több mint 10.000 webmesternek, akik a freestat.hu rendszert választották auditálási eszközül. Újdonság az éves grafikon, mely az első egy hónap mérései eredményeit megjelenítve ismét látható - hamarosan sor kerül az előző évek adatainak importálására is.
Idén számos újdonság, bővítés várható a rendszerrel kapcsolatban, de a stabil, precíz működést a továbbiakban is elsőrendű szempontként kezeljük a fejlesztések során. A rendszer működésével kapcsolatos kérdéseiteket, javaslataitokat továbbra is az admin [kukac] freestat.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,
Freestat.hu Csapat

Nincsenek megjegyzések: