2009. május 29., péntek

Freestat v3 - készül az új rendszer!

Kedves Freestat felhasználók,

az elmúlt hetek, hónapok során sem maradtunk tétlenek: teljesen új alapokra helyeztük a közel 10 éves Freestat statisztikai rendszert. A rendszer az alapjairól újra lett írva; nem titkolt célünk az új rendszer skálázhatósága és terhelhetősége által minden eddiginél nagyobb forgalom analizálása, minél stabilabb és gyorsabb oldalletöltésekkel. Az új rendszer rengeteg új funkcióval is gazdagodik majd, ezekről a változásokról folyamatosan beszámolunk.

A legfontosabb változás, hogy a mai naptól az új regisztrációk, illetve az adatlapok módosítása már automatikusan az új rendszerben történik, így az új felhasználók adatai, oldaluk látogatottsága már ott kerül rögzítésre. Ha bármilyen rendellenességet, problémát tapasztaltok, kérjük jelezzétek!

Az újdonságokról hamarosan beszámolunk, és bár az új rendszer látszólag nem tud még mindent, amit a régi, aggodalomra semmi ok, hiszen az új rendszer sokkal részletesebb és pontosabb analízist biztosít már most, így a statisztikai adataitok folyamatosan rögzítésre kerülnek, valamint a múltbéli adataitok sem vesznek el.

Nemsokára egyesítjük a két rendszert, és mindent egy helyen láthattok az új oldalakon.

üdvözlettel,
Freestat.hu csapat

Nincsenek megjegyzések: