2010. május 3., hétfő

Freestat PRO - költséghatékony látogatószám növelés!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a héten elindítottuk promóciós szolgáltatásunkat, mely páratlanul költséghatékony módon segít Önnek látogatókat hozni, illetve új ügyfeleket szerezni weboldalához illetve szolgáltatásához. A Freestat.hu rendszer minden egyes funkciója továbbra is ingyenes marad, azonban a Freestat PRO felhasználók az alábbi kiemelt extra szolgáltatásokban részesülnek:

FreestatFreestat PRO
Napi statisztika archiválásavégtelen ideigvégtelen ideig
Részletes adatokutolsó 10 látogatóutolsó 10 látogató
Reklámmentes statisztikai oldalnemigen
Ügyfélszolgálat garantált válaszideje1 hét12 óra
Oldal listázásanormálkiemelt
Freestat fejlécben listázásnincsminden oldalon
Időtartamvégtelen30 nap
Áringyenes200 Ft

A látogatók küldése a szolgáltatás megrendelését követően azonnal indul. Weboldalának adatai rendszerünk minden egyes oldalán kiemelésre kerülnek. A Freestat PRO szolgáltatást használó weboldalak adatait az előfizetéstől számított 30 napon át minden egyes statisztikai oldal (több mint 120.000 oldal) tetején megjelenítjük.
A szolgáltatás megrendeléséhez nyissa meg weboldalának Freestat statisztikai oldalát, majd az oldal alján kattintson a "Freestat Pro" feliratú gombra. Amennyiben még nem rendelkezik Freestat statisztikával, weboldalát a Freestat nyitóoldalon a "Regisztráció" gombra kattintva néhány perc alatt regisztrálhatja.
További kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, írjon nekünk:admin@freestat.hu.

3 megjegyzés:

Klemm Ildikó írta...

Kedves Tamás!

Nagyon szépen köszönöm segítségét és kedvességét. Nagyon sokat segített. Az eredmény már most látszik. Nagyon elégedett vagyok.

Elnézését kérem, hogy igy írok, de ha valaki ennyire rendes velem, akkor én nagyon boldog tudok lenni. Ilyen a természetem.

További ragyogó szép napsütéses napokat kívánok.

Ildikó

dH írta...

Kedves Ildikó,

örülünk hogy elégedett szolgáltatásunkkal. A Freestat PRO előfizetőink részére a szolgáltatás indulását követő néhány napban további extra funkciókat csatoltunk (pl. URL közvetlen megjelenítése a statisztikai oldalon a Freestat PRO felhasználók részére).

Önnek is minden jót kívánok,

üdvözlettel,
Kálmán Tamás
freestat.hu

Névtelen írta...

Kedves Tamás!
Két levelet is írtam a freestat pro ügyfélszolgálatra, de mindeddig nem kaptam semmilyen választ (12 órán belül végképp nem ahogy ígérik). Akkor most mi a helyzet a Freestat Pro ígért szolgáltatásával mert sehol nem tapasztalom az ígért plusz megjelenéseket.
Üdv,
Attila
xxxfaktor.com